vrijdag 17 juni 2011

Vallen en opstaan

Vandaag liep ik een nieuwe route, aangezien men mij mag indelen bij de voorzichtige (volgens mij/laffe, volgens anderen) avonturiers komt daar heel wat bij kijken.
Een rugzakje met water, mijn galaxy tab (gps) en een gsm.
Ik was nog maar net vertrokken en baf! ik lag al tegen de grond, wat schaafwondjes niks ergs ...
10km verder struikelde ik nog een keer en deed ik mijn heup pijn, ik kon verder maar het was toch een waarschuwing dat alleen op deze verlaten paadjes bezaait met rotsen toch niet zonder gevaar is.
Toen ik terugkeerde knipte ik een serieus stuk uit mijn vooropgestelde route, het tempo was door de pijnlijke heup tot 5'15 gezakt en zelfs met de kortere weg was het nog steeds 8km naar LaSanta.
Trip 27 km: LaSanta/Caleta/Famara/Las Laderas/Soo/LaSanta
De vrijdagmorgen loop ik samen met Lies 10km langs de kust, ik ben ongelofelijk stijf, het gevoel een vrachtwagen over me gehad te hebben verlaat me het uur dat we joggen geen moment.  Het is vandaag bewolkt- misschien terug in bed kruipen ?
Op weg naar het appartement stop ik in de sportsbooking en kijk ik in de map van de besttijden, de halve is hier ooit gelopen in 1h15. Mission impossible momenteel...
De vrijdagavond voel ik me wat beter en loop ik een snelle training (7*200 + 3*300) daarna loop ik nog wat km's in de heuvels een training van 16 km in totaal.
Morgen zal het lopen wat moeilijker gaan aangezien we wat andere dingen gepland hebben. Dit is 3de maal dat ik hier kom ( Lanzarote ) en ik ken enkel de luchthaven en de streek rond La Santa - shame on me!
Totaal: 164,4 Km



Geen opmerkingen:

Een reactie posten